Hengittävien kotien edelläkävijä

Tutustu toimintaamme

Koti, joka hengittää luontoa ja edistää hyvinvointia, on koti, jossa on ilo elää. Siksi keskitymme erityisesti ekologisuuteen ja hengittävyyteen kaikissa rakennuksissamme. Käytämme kestäviä ja ympäristöystävällisiä rakennusmateriaaleja, jotka parantavat sisäilman laatua ja vähentävät ympäristövaikutuksiamme. 

Yrttiaho on toiminut vuodesta 2010 lähtien, keskittyen rakennusten ja asuntojen uudistuotantoon. Toimimme itse pääurakoitsijana kaikissa projekteissamme, varmistaen korkean laadun jokaisessa rakentamisen vaiheessa. Lisäksi työllistämme omien osaavien työntekijöidemme lisäksi paikallisia yrityksiä ja ammattilaisia, tukien siten paikallista taloutta ja yhteisöä.

Yhteistyössä kanssanne luomme kestäviä ja ekologisia koteja, jotka tarjoavat turvallisen ja miellyttävän asumisympäristön sekä jättävät pienen jalanjäljen tuleville sukupolville. Tule mukaan rakentamaan parempaa huomista kanssamme!

Meille on ensisijaisen tärkeää toteuttaa rakennuskohteemme laadukkaasti, ekologisesti ja sovitussa aikataulussa, ottaen huomioon asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Kohteidemme valmistuminen tapahtuu tiiviissä yhteistyössä paikallisten yhteistyökumppaneiden ja aliurakoitsijoiden kanssa.

Hyvällä suunnittelulla luodaan elämän kestäviä koteja. Yrityksemme työntekijät, yhteistyökumppanit ja aliurakoitsijat ovat kaikki oman alansa ammattilaisia, jotka takaavat vastuullisen tekemisen. Luovutamme sinulle elämäsi kodin.

Rakennuskohteemme sijoittuvat lähelle palveluita ja viihtyisiä ulkoilualueita. Jokainen koti suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja valitsemme materiaalit ottaen huomioon niiden ekologisuuden ja kestävyyden. Lisäksi panostamme työmaillamme jätemäärän minimoimiseen ja kierrättämiseen.

Ekologisia koteja

Toimintamme kulmakivet

Tutusta alta tarkemmin toimintamme kulmakiviin; ekologisuus, hengittävyys ja kestävyys.

Dynaamisella eli hengittävällä rakenteella tarkoitetaan rakennetta, jossa diffuusiolla siirtynyt vesihöyry sitoutuu hygroskooppiseen eristeeseen ja vapautuu siitä siirtyen helposti takaisin ympäristöön. Hengittävään rakenteeseen ja sen läpi voi diffusoitua vesihöyryn lisäksi myös muita kaasuja, kuten hiilidioksidia. 

Ympäristöystävällinen rakentaminen kestävän tulevaisuuden puolesta. Valitsemme materiaalit ottaen huomioon niiden ekologisuuden ja kestävyyden. Lisäksi panostamme työmaillamme jätemäärän minimoimiseen ja kierrättämiseen.

Kestävyys viittaa rakennusten pitkäikäisyyteen ja kykyyn kestää aikaa sekä ympäristön aiheuttamia rasituksia. Tämä saavutetaan käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja sekä paikallista osaamista ja hyödyntämällä ammattitaitoista suunnittelua ja rakentamista. Näin varmistamme rakennusten kestävyyden ja turvallisuuden pitkällä aikavälillä.

Petteri Yrttiaho 

050 360 5593

petteri@rakennusliikeyrttiaho.fi